Ajankohtaista17.03.2020

Apuvälineitä arjen pyörittämiseen koronapandemian aikana

Koronapandemian vallitessa monille kuntaorganisaatioille tulee eteen monia haasteita. Ja vaikka rekrytointien läpivienti ei ole välttämättä se tärkein asia, haluamme kantaa Kuntarekryn ja FCG:n osalta kortemme kekoon. Monet asiakkaamme ovat niitä, jotka omalla palveluntarjoamisellaan ovat nujertamassa koronavirusta, hoitamassa sairastuneita ja mahdollistamassa pandemian leviämisen minimointia. Jotta te voisitte pitää arkenne pyörimässä parhaalla mahdollisella tavalla, haluamme tarjota teille muutamia apuvälineitä toimintanne tueksi.

Sijaisrekrytointi

Sijaisten saaminen voi olla normaalistikin haastavaa. Tällaisena aikana sijaisia tarvitaan etenkin palveluiden pyörittämisen, laadukkaan hoidon ja arjen sujuvuuden turvaamisessa. Siksi tarjoamme ”Opi tehokas sijaisrekrytointi 30 minuutissa” -verkkokurssimme teille maksutta käyttöön. Verkkokurssin avulla saat otettua sijaisrekisterin käyttöön organisaatiossanne.

Viime viikolla jo tiedotimme pitävämme maksuttoman webinaarin. Webinaari pidettiin tiistaina klo 9.30. Mikäli et päässyt osallistumaan, tässä linkki tallenteeseen

Tilaa maksuton verkkokurssi

Osaajapankki

Kuntarekryn osaajapankki on aina ollut ja tulee aina olemaan käytettävissänne. Kuntarekry-järjestelmän kautta tulee jatkuvasti niin avoimia hakemuksia kuin sijaishakemuksia, jotka ovat ilmoittaneet halustaan työskennellä alueellanne. Voitte hyödyntää osaajapankkia sekä sijaisten rekrytoinnissa, että pidemmissä sijaisuuksissa tai vakituisten rekrytoinneissa.

Osaajapankki löytyy Kuntarekry-järjestelmästä ja pääset katsomaan alueellasi/organisaatiossasi kiinnostuneita hakijoita. Pääset tutustumaan avoimen hakemuksen jättäneisiin henkilöihin Kuntarekryn rekrytointimoduulin etusivun ”Hae avoimia hakemuksia” –painikkeesta.

Teille kohdistetut sijaishakemukset puolestaan löydät Sijaisrekisterin puolelta kohdasta ”Etsi sijaisrekisteristä”.

Kaipaatko apuja osaajapankin kanssa? Ota yhteyttä

Videorekrytointi

Jotta jo hyvin alkaneet rekrytoinnit eivät pysähdy, tarjoamme niille Kuntarekry-käyttäjille, jotka eivät vielä käytä videorekrytointia, mahdollisuuden kokeilla videoiden hyödyntämistä Kuntarekryssä ilmaiseksi. Tavallisesti yhden kokeilukerran hinta on 179 euroa. Tämän mahdollisuuden tarjoamme yhdessä kumppanimme RecRightin kanssa. Videohaastattelut saa otettua nopeasti käyttöön ja pääsette aloittamaan kokeilun näppärästi siihen liittyvien video-ohjeiden avulla.

Ilmainen videohaastattelu on hyödynnettävissä huhtikuun loppuun asti.

Haluatko kokeilla videoita? ota yhteyttä