Ajankohtaista26.04.2021

Helppo yhteydenottomahdollisuus osaksi työpaikkailmoituksia Kuntarekryssä

Helppo yhteydenottomahdollisuus osaksi työpaikkailmoituksia Kuntarekryssä

Kevyet hakulomakkeet ovat jo jonkin aikaan pyörineet osana rekrytoinnin trendikeskusteluja. Rekrytoinnin ongelmaksi on koettu etenkin pitkä ja monimutkainen hakuprosessi sekä se, että työnhakijoiden pitää täyttää hakulomakkeita, jotka voivat olla hyvinkin pitkiä ja täyttäminen vie paljon aikaa.

Kevyet hakulomakkeet olleet aina mahdollisia, nyt tarjolla jotain erilaista

Kevyempien hakulomakkeiden käyttäminen on ollut Kuntarekryssä mahdollista jo sen alkuajoista lähtien, eikä se keksintönä ole ollut mitenkään uusi. Nyt kevyen hakulomakkeen tueksi tuodaan Kuntarekry.fi -työpaikkailmoituksille paljon toivottu mahdollisuus kevyeen yhteydenottoon työpaikkailmoituksella. Tämä tarkoittaa siis käytännössä sitä, että hakija voi ilmaista kiinnostuksen tietyistä työtehtävistä jättämällä yhteystietonsa, jolloin työnantajat saavat tiedon kuka on kyseessä ja mistä työpaikasta hän on kiinnostunut.

Yhteydenottolomake ei korvaa työhakemusta, mutta se on hakijalle helppo reitti pyytää lisätietoja ja työnantajille mahdollisuus päästä helpommin keskusteluihin heistä kiinnostuneiden hakijoiden kanssa, jotka eivät vielä ole valmiita jättämään hakemusta.

lomake_kuntarekry-2.gif

Miten työnhakija voi ilmoittaa kiinnostuksensa?

Kevyt yhteydenotto tapahtuu käytännössä siten, että hakijalle esitetään työpaikkailmoituksella kysymys, oletko kiinnostunut tästä työtehtävästä, ja kun hän klikkaa kyllä, voi hän jättää yhteystietonsa eli sähköpostiosoitteensa ja puhelinnumeronsa hyvin kevyellä lomakkeella. Tämä tieto tulee työnantajalle sähköpostitse haluttuun osoitteeseen. Viestissä kerrotaan mistä työpaikasta on kyse ja jätetyt yhteystiedot. Tämän jälkeen rekrytoijat voivat kontaktoida hakijat ja keskustella heidän kanssaan haettavana olevasta tehtävästä.

Yhteydenottomahdollisuus on lisämaksullinen ominaisuus ja sen hinta määräytyy organisaation rekrytointien määrien mukaan 89–149€/kk.

Jos haluat kuulla lisää, laita meille viestiä :)

Ota yhteyttä