Blogit12.01.2023

Hyvinvointialueiden työpaikat yhdellä sivustolla

Tiesitkö, että hyvinvointialueiden rekrytoinneille on olemassa oma sivu Kuntarekryssä? Hyvinvointialueiden avoimet työpaikat kootaan nykyään myös www.hyvinvointialuerekry.fi -sivulle.

Tämän sivun kautta työnhakijat voivat hakea ja tarkastella hyvinvointialueiden työpaikkoja, täysin samaan tapaan kuin muutenkin Kuntarekryssä. Hyvinvointialueiden työpaikkailmoitukset siirtyvät julkaisun yhteydessä suoraan sekä Kuntarekryyn että hyvinvointialuerekry.fi etusivulle.

Hyvinvointialuerekryn sivulta löytyvät myös hyvinvointialueiden työnantajaesittelyt sekä niitä koskevat artikkelit. Kuntarekryn kautta rekrytoivat työnantajat voivat päivittää työnantajasivunsa oman organisaatiobrändin mukaiseksi ja rakentaa sen kautta työnantajakuvaansa. Ole yhteydessä, mikäli kaipaatte apua työnantajasivun muokkaamisessa

Myös hyvinvointialueiden työmahdollisuuksia tuodaan säännöllisesti esiin Kuntarekryn somekanavissa työnhakijoille. Viikolla 3 on somekanavissamme hyvinvointialueiden teemaviikko, jolloin tuomme esiin hyvinvointialueita työnantajina sekä avoinna olevia työpaikkoja.

www.hyvinvointialuerekry.fiKysy lisää