Ajankohtaista08.05.2020

Kuntarekryn verkkokauppa on avattu

kuntarekry verkkokauppa

Olemme perustaneet Kuntarekrylle oman verkkokaupan. Verkkokaupan avulla pyrimme tuomaan paremmin esille teille tarjolla olevat palvelu- ja koulutustarjontaamme sekä tekemään tarvitsemienne palveluiden hankkimisen mahdollisimman helpoksi.

Verkkokaupasta löytyy mm. erilaisia verkkokursseja ja koulutuksia. Koulutusten ja kurssien avulla voitte opiskella Kuntarekry-palvelun käyttöä itsenäisesti tai hankkia asiantuntijamme kouluttamaan. Lisäksi verkkokaupasta löytyy erilaisia mahdollisuuksia rekrytoinnin kehittämiseen esimerkiksi rekrymarkkinoinnin avulla tai jos haluatte uudenlaisen hakijayhteenvedon käyttöönne, onnistuu senkin tilaaminen suoraan verkkokaupasta.

Verkkokauppa toimii niin, että voit lisätä haluamasi tuotteet ostoskoriin ja tilata ne. Tilausta ei tarvitse maksaa etukäteen, vaan laskutamme teitä palvelun toimittamisen jälkeen. Tässä vaiheessa verkkokaupassa on vielä valitettavasti tilaajan osoitetietojen syöttäminen pakollista, mutta se tulee poistumaan. Voitte syöttää siihen työpaikkanne osoitteen.

Kehitämme verkkokauppaa jatkuvasti ja tuotamme sinne lisää teitä parhaiten palvelevia tuotteitamme sekä palvelujamme. Haluamme, että verkkokaupasta ja sen tarjonnasta on teille oikeasti hyötyä. Toivomme teiltä palautetta käyttökokemuksistanne ja myös toiveet tarvitsemistanne palveluista ovat enemmän kuin tervetulleita. Tervetuloa tutustumaan palveluihimme täällä.

Verkkokauppaan pääset tästä