englanti24.02.2020

Voit käyttää Kuntarekryä nyt myös englanninkielisiin hakuihin

hakulomake englanti

Monesti mm. kulttuurialalle rekrytoidaan henkilöitä, joilta ei edellytetä suomen tai ruotsin kielen hallintaa. Näissä rekrytoinneissa asiakkaamme eivät ole aiemmin päässeet hyödyntämään Kuntarekry rekrytointijärjestelmän erinomaisia ominaisuuksia, kuten hakijayhteenvetoa tai massaviestintää. Helpottaaksemme rekrytointiprosesseja, olemme nyt tuoneet englanninkielisen hakulomakkeen Kuntarekryyn.

Englanninkielisen hakulomakkeen saa muodostettua Kuntarekryn Julkaisu-välilehdellä, jossa voi valita työpaikkailmoituksen ja hakulomakkeen julkaisukieleksi englannin sekä julkaisupaikaksi Kuntarekry.fi (English). Hakulomakkeen käyttöönotto ei vaadi tämän suurempia toimenpiteitä tai muutoksia organisaation asetuksiin. Kuntarekryä voi edelleen käyttää suomeksi tai ruotsiksi, kuten aiemmin.

Helppoa ja aikaa säästävää

Porin kaupungissa uutta ominaisuutta on jo ehditty kokeilemaan orkesterin rekrytoinneissa. Rekrytointiasiantuntijat Eija Koskela sekä Tiina Limnell kertoivat meille ensitunnelmistaan. Aiemmin he joutuivat syöttämään englanniksi saapuneet hakemukset manuaalisesti Kuntarekryyn, mutta nyt kaikki hakemukset saapuivat suoraan järjestelmään.

”Yhteen tehtävään tuli 54 hakemusta, aika kauan olisi mennyt, jos ne olisi käsin syöttänyt Kuntarekryyn” miettii Eija.

”Työnhakijat olivat mielissään ja antoivat positiivista palautetta, kun pystyivät jättämään hakemuksen työkielellään” kertoo puolestaan Tiina.

Eija ja Tiina toteavatkin, että alun jännityksen jälkeen oli helppoa julkaista hakulomake englanniksi. Se myös helpotti huomattavasti heidän työtään, joten he aikovat jatkossakin käyttää sitä tämän tyyppisissä rekrytoinneissa.

Kiinnostuitko kokeilemaan? Kuntarekryn asiakastuen henkilöt antavat mielellään lisätietoja ja opastavat englanninkielisen hakulomakkeen julkaisussa. Ota yhteyttä ja laita sähköpostia tuki@fcgtalent.fi tai soita 044 4314 999.

Ota yhteyttä