Tervetuloa mukaan kasvattamaan Kuntarekry-osaamistasi!

Jos tästä ei löydy sinulle sopivaa koulutusta, ole yhteydessä, niin räätälöidään juuri sinulle tai organisaatiollenne sopiva koulutus.

Pääkäyttäjille suunnattu koulutus

Näin muokkaat Kuntarekryä entistä paremmin organisaationne tarpeita vastaavaksi

Milloin: Keskiviikkona 19.10.2022 klo 10-12

Miten: Teams

Hinta: 99 €+alv/osallistuja.

Ohjelmassa muun muassa seuraavia asioita:

  • Näin voit asetuksia muuttamalla valita, mitä tietokenttiä eri näkymissä näkyy. Jos esimerkiksi rekrytoinnin hallinnolliset tiedot -välilehdellä on ns. turhia kenttiä, opit ottamaan ne pois näkyvistä tai jos hakulomakkeellenne ei koskaan valita tiettyjä kysymyksiä käyttöön, voit poistaa turhat näkyvistä.
  • Näin teet organisaationne visuaalista ilmettä vastaavan tulostuspohjan, jolloin voitte tulostaa dokumentteja, joissa on teidän viralliset muotoilut ja kuvat jo valmiina.
  • Näin tallennat sähköpostiviestipohjan käyttöön tietyn yksikön henkilöille, jolloin he voivat viestiä nopeasti erilaisissa tilanteissa ja viesti on aina organisaationne linjan mukainen.

Tämä koulutus on suunnattu pääkäyttäjille.

Voit osallistua koulutukseen, vaikka ette olisi organisaatiossanne aiemmin hallinnoineet itse omia asetuksianne. Tämän koulutuksen jälkeen käyttäjätunnuksellesi lisätään oikeus asetusten muokkaamiseen. Vain koulutettu pääkäyttäjä voi muokata asetuksia.

Asetusten muokkaaminen kannattaa opetella, koska se auttaa teitä muokkaamaan Kuntarekrystä entistä paremmin rekrytointiprosessianne tukevan järjestelmän.

Ilmoittaudu mukaan