Ajankohtaista12.01.2024

FCG:n Rekrytointi- ja HR-ohjelmistojen liiketoiminta FCG Digital Oy:ksi

Tiedote 12.1.2024

FCG:n organisaatiorakenne uudistuu. Osana organisaatiouudistusta Rekrytointi- ja HR-ohjelmistojen liiketoiminta on 1.1.2024 alkaen yhtiöitetty omaksi yhtiökseen FCG Digital Oy:ksi. Palvelemme asiakkaitamme jatkossa uudella nimellä, mutta toiminta jatkuu ennallaan, eikä yhtiöittäminen vaikuta asiakkaidemme arkeen.

Muutoksen taustalla on FCG:n uusi visio, jonka mukaan olemme jatkossa Suomen markkinoille keskittyvä, sekä julkista että yksityistä sektoria kestävän yhteiskunnan luomisessa palveleva konsultointiyritys.

Aikaisemman neljän liiketoimintaryhmän sijaan FCG Finnish Consulting Group Oy organisoituu kahden liiketoimintaryhmän ja yhden tytäryhtiön malliin. Organisaatiomuutos on astunut voimaan tammikuun alussa, eikä sillä ole henkilöstövaikutuksia.

”Yritysjärjestelymme tarkoituksena on entisestään vahvistaa kykyämme innovoida ja kehittää ohjelmistoratkaisujamme vastaamaan asiakkaidemme tarpeita. Kaikki asiakkaillemme tutut ohjelmistopalvelumme mukaan lukien niiden tuki- ja ylläpito, jatkuu normaalisti ilman keskeytyksiä asiakkaillemme tutun henkilöstömme toimesta.”

Ystävällisin terveisin,

Misa Leiber, Liiketoimintajohtaja, FCG Digital Oy

Lue lisää aiheista

Jaa kirjoitus