Apuja rekrymarkkinointiin

Rekrymarkkinointi osaksi rekrytointiprosessiasi

Autamme sinua kehittämään rekrymarkkinointiasi

Rekrymarkkinoinnista on tullut yhä keskeisempi osa rekrytointeja. Enää vetävän työpaikkailmoituksen julkaiseminen ei riitä, vaan tilalle on tullut erilaisia tapoja erottua kilpailijoista ja taistella potentiaalisista työntekijöistä. Kun kilpailu työntekijöistä kiristyy, työnantajien täytyy olla esillä ja hakijoiden mielessä. Rekrymarkkinointi on toimiva työkalu tähän. Autamme organisaatioita kehittämään rekrymarkkinointiaan eri keinoin. Tutustu palveluihimme tarkemmin alla.

Kohdennettu mainonta sosiaalisessa mediassa

Sosiaalinen media on tehokas kanava tavoittaa työnhakijat. Sosiaalisen median vahvuus on ennen kaikkea sen loistavat kohdentamismahdollisuudet, joiden avulla voidaan tavoittaa potentiaalisia työnhakijoita.

Autamme sinua mainostamaan työpaikkojasi Kuntarekryn sosiaalisen median kanavissa sekä kohdistamaan ilmoituksesi oikeille ihmisille oikeissa kanavissa.

Kysy lisää

sosiaalinen media rekrytointi

Rekrymarkkinoinnin workshop

Rekrymarkkinoinnin workshopin avulla voit kehittää rekrymarkkinoinnin toimintamalleja organisaatiossasi. Työpajojen sisällöt voivat vaihdella riippuen millaisia haasteita tai tarpeita organisaatiossanne on rekrytoinneissa ja hakijoiden saamisessa. Työpajoissa käydään läpi rekrytoinnin haasteita, hakijaprofiilin rakentamista, markkinointikanavia sekä luodaan organisaatiollenne rekrytointisivu.

Varaa maksuton etätapaaminen

Kysy lisää

rekrymarkkinointi workshop

Kampanjasivusto

Rekrytointi- tai toimialakohtainen kampanjasivusto mahdollistaa eri toimialojen ja yksittäisten rekrytointien erottumisen organisaation yleisestä rekrytointiviestinnästä. Kampanjasivuston avulla tavoitat potentiaalisia työnhakijoita ja keräät heitä kiinnostavat ajatukset yhteen ja samaan paikkaan.

Haluatko kokeilla kampanjasivustoa?

Ota yhteyttä

Sisältömarkkinointi

Kaipaatko apua sisällöntuotantoon? Voimme auttaa teitä esimerkiksi työnantajaesittelyiden, työpaikkailmoitusten tai uratarinoiden kirjoittamisessa.

Kysy lisää

Heräsikö kysymyksiä?

Rekrymarkkinoinnin eri osa-alueet voivat olla laajoja ja tarpeet vaihdella, joten parhaiten teitä auttavat kampanjat tehdään räätälöidysti. Varaa 30 minuutin etätapaaminen tai jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella

Varaa etätapaaminen