Apuja rekrymarkkinointiin

Rekrymarkkinointi osaksi rekrytointiprosessiasi

Autamme sinua kehittämään rekrymarkkinointiasi

Rekrymarkkinoinnista on tullut yhä keskeisempi osa rekrytointeja. Enää vetävän työpaikkailmoituksen julkaiseminen ei riitä, vaan tilalle on tullut erilaisia tapoja erottua kilpailijoista ja taistella potentiaalisista työntekijöistä. Kun kilpailu työntekijöistä kiristyy, työnantajien täytyy olla esillä ja hakijoiden mielessä. Rekrymarkkinointi on toimiva työkalu tähän. Autamme organisaatioita kehittämään rekrymarkkinointiaan eri keinoin. Tutustu palveluihimme tarkemmin alla.

Rekrymarkkinointi palvelumme

Suunnittelemme ja toteutamme asiakkaillemme jokaiseen tarpeeseen sopivia rekrytointimarkkinointi-kampanjoita, joissa voimme hyödyntää Kuntarekry-sivuston eri mahdollisuuksia sekä digitaalisen markkinoinnin kanavia tehokkaasti. Yksittäisen kampanjan avulla voidaan markkinoida yhtä tai useampaa avoinna olevaa työpaikkaa tai vahvistaa organisaation työnantajamielikuvaa.

Urasivu Kuntarekry.fi-sivustolla

Oma brändin mukainen urasivu, jonka avulla erottaudut muista työnantajista ja kasvatat työnantajamielikuvaa hakijoiden keskuudessa. Kattavalle työantajaesittelysivulle saadaan rakennettua näyttävä sivusto. Sivusto koostuu palstoista, joihin voidaan lisätä kattavasti tekstiä, kuvia ja videoita työnantajasta.

Toimialakohtaiset sivut

Toimialakohtaiset sivut tehdään organisaation urasivun alle samalla teknologialla kuin urasivu. Sivuja voidaan toteuttaa kampanjaluontoisena tai jatkuvina sivustoina eri toimialojen rekrytoinnissa.

Laajennettu työpaikkailmoitus

Monipuolisempi työpaikkailmoitus, jolle voidaan luoda enemmän sisältöä, kuten kuvia, videoita ja linkkejä eteenpäin. Ilmoitus toimii digikampanjan laskeutumissivuna.

Digitaalinen markkinointi

Kohdennettu digitaalinen markkinointi tai sosiaalisen median mainonta.

Bannerimainos

Kuntarekryn etuvisulla vierailee vuosittain 2,5 miljoonaa kävijää. Bannerimainoksen avulla saadaan hyvin lisänäkyvyyttä tietylle työpaikkailmoitukselle tai organisaatiolle.

Sisällöntuotanto

Tuotamme laajasti erilaisia rekrytointia tukevia sisältöjä kuten työntekijätarinoita, työpaikkailmoitustekstejä ja työnantajaesittelyitä. Nostamme sisältöjä esille myös Kuntarekry.fi sivustolla.

Uratarinat

Erilaisten uratarinoiden kautta voimme kertoa potentiaalisille työnhakijoille organisaation työskentelytavoista, työkulttuurista, eduista, työntekijäkokemuksista ja millaista teillä on tehdä töitä.

Koulutukset

Koulutuksen sisältö ja kesto voi vaihdella sen mukaan millaisia tarpeita teillä on rekrytointimarkkinoinnin tai työnantajamielikuvan rakentamisen suhteen. Rekrymarkkinointikoulutuksissa voimme kouluttaa esimerkiksi eri mainostyökalujen käyttöön ja työpaikkailmoitusten kirjoittamiseen.

Kohdennettu mainonta sosiaalisessa mediassa

Sosiaalinen media on tehokas kanava tavoittaa työnhakijat. Sosiaalisen median vahvuus on ennen kaikkea sen loistavat kohdentamismahdollisuudet, joiden avulla voidaan tavoittaa potentiaalisia työnhakijoita.

Autamme sinua mainostamaan työpaikkojasi Kuntarekryn sosiaalisen median kanavissa sekä kohdistamaan ilmoituksesi oikeille ihmisille oikeissa kanavissa.

Kysy lisää

Rekrymarkkinoinnin workshop

Rekrymarkkinoinnin workshopin avulla voit kehittää rekrymarkkinoinnin toimintamalleja organisaatiossasi. Työpajojen sisällöt voivat vaihdella riippuen millaisia haasteita tai tarpeita organisaatiossanne on rekrytoinneissa ja hakijoiden saamisessa. Työpajoissa käydään läpi rekrytoinnin haasteita, hakijaprofiilin rakentamista, markkinointikanavia sekä luodaan organisaatiollenne rekrytointisivu.

Varaa maksuton etätapaaminen

Kysy lisää

Kampanjasivusto

Rekrytointi- tai toimialakohtainen kampanjasivusto mahdollistaa eri toimialojen ja yksittäisten rekrytointien erottumisen organisaation yleisestä rekrytointiviestinnästä. Kampanjasivuston avulla tavoitat potentiaalisia työnhakijoita ja keräät heitä kiinnostavat ajatukset yhteen ja samaan paikkaan.

Haluatko kokeilla kampanjasivustoa?

Ota yhteyttä

Sisältömarkkinointi

Kaipaatko apua sisällöntuotantoon? Voimme auttaa teitä esimerkiksi työnantajaesittelyiden, työpaikkailmoitusten tai uratarinoiden kirjoittamisessa.

Kysy lisää

Heräsikö kysymyksiä?

Rekrymarkkinoinnin eri osa-alueet voivat olla laajoja ja tarpeet vaihdella, joten parhaiten teitä auttavat kampanjat tehdään räätälöidysti. Varaa 30 minuutin etätapaaminen tai jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella.