Kuntarekryn urasivu

Näy ja erottaudu räätälöitävällä työnantajaesittelysivulla Kuntarekry.fi:ssä

Mikä urasivu on?

Urasivu on organisaatiosi brändin mukainen laajennettu ja täysin räätälöitävä työnantajaesittelysivu, jonka avulla erottaudut muista työnantajista ja kasvatat vetovoimaista työnantajamielikuvaa työnhakijoiden keskuudessa.

Nyt sinulla on mahdollisuus hyödyntää kampanjamme Urasivun osalta ja ottaa se käyttöösi ilman normaalia käyttöönottokustannusta 360 EUR! (etu voimassa toistaiseksi)

Urasivun ainoa kustannus on sen kuukausihinta 102 EUR / kuukausi + alv. 24 %

Mitä hyötyjä Urasivusta on?

Kattavalle työantajaesittelysivulle, eli Urasivulle on mahdollista rakentaa näyttävä sivusto kuvastamaan teidän työnantajuutenne erinomaisuustekijöitä. Sivusto koostuu palstoista, joihin voidaan lisätä kattavasti sisältöä niin tekstin, kuvien kuin videoidenkin muodossa.

Lisänäkyvyyden lisäksi Urasivun rakentaminen selkeyttää omaa työnantajamielikuvatyötä, mitä halutaan kertoa ja miltä näyttää. Sivuston rakentaminen ja sisältöjen suunnittelu antaa hyvän rakenteen kehitystyölle. Voimme miettiä, miten haluamme rekrytointien ja työnantajamielikuvatyön organisaatiossa menevän, ja samalla voimme luoda oikean laatuisen mielikuvan organisaatiosta työnantajana.

Houkuttelevan työnantajakuvan luomisella on iso merkitys. Työnhakijat tutustuvat avoimiin työmahdollisuuksiin Kuntarekry.fi -sivustolla vuosittain yli 15 miljoonan istunnon voimin. Tämä liikenne kannattaa hyödyntää täysimääräisenä työnantajamielikuvan kehittämisen osalta. Tässä Urasivu toimii vaikuttavimpana työkaluna.

Miksi päivittää perusmuotoinen työnantajaesittely laajempaan ja räätälöitävään Urasivuun?

Urasivun avulla hyödynnät kaikki hakijapolun vaiheet työnantajamielikuvan rakentamissa. Työnhakijat tutustuvat usein työpaikkailmoituksesi luettuaan myös työnantajaesittelysivuusi hakiessaan päätökselleen tukea, hakeako vai jatkaako toisen kiinnostavamman paikan etsimistä.

Urasivu on koti kaikille työnantajamielikuvaa kehittäville sisällöillesi (uratarinat, kuvat, videot, blogitekstit, yms.). Voit myös hyödyntää Urasivua rekrysesongeittain ja tuoda esimerkiksi kesätyöpaikat korostetusti esiin Urasivulla vuosittain. Urasivu on täysin sinun räätälöitävissäsi.

Ota yhteyttä

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää urasivusta voit olla meihin yhteydessä lomakkeen kautta. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!