Referenssit21.03.2024

HSY:llä kehitetään työnantajabrändiä – Kuntarekryn kautta lisää näkyvyyttä työ-paikkailmoituksille

Helsingin seudun ympäristöpalveluilla, eli HSY:llä tehdään työtä puhtaan ja kestävän kaupunkielämän edistämiseksi. HSY tuottaa kunnallisia vesihuollon ja jätehuollon palveluja sekä tietoa pääkaupunkiseudusta ja ympäristöstä. Heillä työskentelee yli 800 työntekijää vesihuollon ja jätehuollon toimialoilla, seutu- ja ympäristötiedon ja tukipalvelujen tulosalueella sekä ohjauksen ja kehittämisen tai asiakaspalvelujen parissa.

Pito- ja vetovoimainen työnantaja

”Kehitämme tällä hetkellä HSY:llä työntekijäkokemusta sekä työnantajakuvaa. ”Pito- ja vetovoimainen työnantaja” on yksi strategisista painopisteistämme. Käytännössä tämä tarkoittaa, että tavoitteenamme on mahdollistaa hyvä työntekijäkokemus ja se, että HSY:tä suositellaan työnantajana.”, kertoo HSY:n HR-koordinaattorina ja HR Partnerina toimiva Anne-Mari Honkavaara.

HSY julkaisee Kuntarekry.fi-sivustolla kaikki avoimet työpaikkansa. Työpaikkailmoitukset siirtyvät automaattisesti näppärän integraation kautta näkyville Kuntarekry.fi-sivustolle. Työpaikkailmoitus on esillä sivustolla hakuajan ja työnhakija pääsee täyttämään hakemuksen ”hae työpaikkaa” -painikkeen kautta HSY:n sisäisessä järjestelmässä.

HSY:n urasivu Kuntarekryssä

Kuntarekryn urasivu, eli kattava työnantajaesittelysivusto toimii HSY:n yhtenä kanavana, jonka kautta jaetaan tietoa työnantajasta potentiaalisille työnhakijoille ja kasvatetaan samalla organisaation työnantajakuvaa sekä tunnettuutta. Sivulle on koottuna kattava tietopaketti erilaisin sisällöin. Anne-Mari nostaa yhdeksi tärkeäksi työntekijäkokemuksen viestimisen sisällöksi työntekijöiden uratarinat, joiden kautta eri alojen osaajat nostetaan esiin.

”Olemme koonneet Kuntarekryn urasivulle valikoidusti sisältöjä meidän omilta verkkosivuilta, kuten uratarinoita. Urasivu oli helppo rakentaa itse editorin avulla. Sivulle on mahdollista lisätä esimerkiksi videoita ja kaikki työpaikkailmoitukset siirtyvät automaattisesti työpaikkalistaukseen”, hän kertoo.

Urasivun editori on asiakkaidemme kokemuksien mukaan helppokäyttöinen, ja lisäksi koulutamme aina uudet käyttäjät sivuston käyttöönoton yhteydessä sen eri toiminnallisuuksiin.

Kuntarekryn kautta on saatu näkyvyyttä työpaikoille ja herätettyä eri alojen osaajien kiinnostus

”Seuraamme aktiivisesti hakulomakkeen kysymyksien avulla mitä kautta hakemuksen jättäneet työnhakijat ovat löytäneet meidän työpaikkailmoituksille. Kuntarekry nousee yhtenä kanavana esiin. Olemme saaneet Kuntarekryn kautta hakijoita hyvin erityyppisiin tehtäviin. Esiin nousee esimerkiksi toimisto- ja asiakaspalvelutehtävät, ympäristöalan asiantuntijatehtävät sekä erilaiset teknisen alan tehtävät. Rekrytoimme paljon erityisesti vesihuollon toimialalle, joka on suurin meillä HSY:llä.”

Anne-Mari on kokenut yhteistyön Kuntarekryn kanssa toimivaksi: ”Olemme saaneet aina nopeasti ja joustavasti apua tarpeidemme mukaan.”

Haluatko kuulla lisää työpaikkailmoituksista Kuntarekry.fi-sivustolla tai rekrymarkkinoinnin eri vaihtoehdoista? Ota yhtetyttä niin kerromme lisää!

Ota yhteyttä