Tietosuojalauseke

Muutos 31.12.2020: yrityksen nimi FCG Talent Oy muutettu muotoon FCG Finnish Consulting Group Oy ja sähköpostiosoite päivitetty.

Miten käsittelemme henkilötietojasi käyttäessäsi Kuntarekry.fi-palvelua?

Yksityisyytesi ja tietosuojasi ovat meille tärkeitä. FCG Finnish Consulting Group Oy on sitoutunut suojaamaan palvelunsa käyttäjien yksityisyyttä ja noudattamaan kulloinkin voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä mukaan lukien EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). FCG Finnish Consulting Group Oy:n työntekijät ja muut henkilötietojen käsittelyyn osallistuvat henkilöt ovat sitoutuneet noudattamaan vaitiolovelvollisuutta ja pitämään salassa henkilötietojen käsittelyn yhteydessä saamansa tiedot.

Palvelussa toimii kaksi eri järjestelmää: verkkosivuston julkaisujärjestelmä (Kuntarekry.fi) ja rekrytointijärjestelmä (Kuntarekrytointi.fi). Verkkosivuston julkaisujärjestelmään kuntatyönantajat julkaisevat avoimia työpaikkoja, jotka poistuvat julkaisujärjestelmästä automaattisesti hakuajan päätyttyä. Rekrytointijärjestelmässä työnhakijat voivat luoda henkilökohtaisen hakijaprofiilin ja jättää kohdistetun tai avoimen työhakemuksen. Rekrytointijärjestelmässä kuntatyönantajat käsittelevät työnhakijoiden hakemuksia hakemusten vastaanotosta valintaesityksen tekemiseen asti.

FCG Finnish Consulting Group Oy vastaa järjestelmän teknisestä toimivuudesta toimien Kuntarekry.fi-palvelun teknisenä pääylläpitäjänä. FCG Finnish Consulting Group Oy vastaa henkilötiedoista rekisterinpitäjän asemassa siltä osin kuin on kysymys palvelun käyttäjän profiilitietojen käsittelystä.

Siitä lähtien, kun palvelun käyttäjä lähettää hakemuksen koskien avoinna olevaa työnantajan ilmoitusta, tiettyä kuntaorganisaatiota tai esimerkiksi maantieteellistä aluetta, kyseisen kohdennetun tai avoimen hakemuksen sisältämien henkilötietojen käsittelystä vastaa rekisterinpitäjänä kyseinen työnantajaorganisaatio, jolle hakemus on osoitettu.

Kuntatyönantajat ovat velvollisia noudattamaan henkilötietojen käsittelyssään muun muassa julkisuuslain ja arkistolain soveltuvia säännöksiä. Lisätietoja työnantajan henkilötietojen käsittelystä saat siltä kuntaorganisaatiolta, jolle olet osoittanut hakemuksesi.

FCG Finnish Consulting Group Oy ei luovuta palveluun tallentamiasi profiilitietoja ulkopuolisille tahoille. Jos päätät itse lähettää palvelua hyödyntäen hakemuksesi kuntatyönantajalle, ymmärrät samalla sen, että kyseinen kuntatyönantaja vastaa sen jälkeen rekisterinpitäjänä kyseisten hakemukseesi sisältyvien henkilötietojesi käsittelystä.

Lisätietoja profiilitietojen sekä verkkosivustolla vierailijoiden henkilötietojen käsittelystä FCG Finnish Consulting Group Oy:n Kuntarekry.fi ja Kuntarekrytointi.fi -palveluissa löydät täältä. Voit myös olla yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen tuki@kuntarekry.fi.