Koulutukset

Koulutuksia rekrytoinnin kehittämiseen sekä Kuntarekry-järjestelmän käyttöön

Koulutuksia Kuntarekry-järjestelmän käyttöön sekä rekrytoinnin kehittämiseen

Palveluistamme löydät monipuolisen kattauksen koulutuksia rekrytoinnin eri vaiheisiin. Koulutustarjontaa on eri tasoisille, aina rekrytoinnin perusteista kokeneemmille rekrytoijille.

Kouluttautuminen onnistuu sinulle tai organisaatiollesi parhaiten sopivalla tavalla. Voit tilata kouluttajamme teille tai voimme järjestää etäkoulutuksen Teams-yhteydellä. Koulutuksia voi tilata ryhmille ja saatavilla on myös henkilökohtaista yksityisopetusta sekä itsenäisesti opiskeltavia verkkokursseja.

Etäkoulutukset organisaatiollenne

Kouluttaminen onnistuu mainiosti myös etäyhteydellä. Organisaatiostanne voi olla henkilöt mukana joko omilla työpisteillään tai voitte kokoontua yhteen tilaan koulutuksen ajaksi.

Etäyhteydellä pidettävässä koulutuksessa teillä on videoyhteys kouluttajaan, eli täysin kasvottamaksi koulutus ei jää. Kouluttaja myös jakaa näyttönsä, joten näette mistä tulee klikkailla että pääsette tekemään tietyt toiminnot Kuntarekryssä. Koulutuksen sisältö suunnitellaan kanssanne teitä parhaiten palvelevaksi.

Kysy lisää etäkoulutusmahdollisuuksista

Verkkokurssit

Itsenäisestä opiskelusta pitäville tarjoamme verkkokursseja eri aihepiireistä. Voit tilata koko verkkokoulutuspakettimme hintaan 350 €+alv/hlö/vuosi. Tilaa kurssipaketti ja saat vuodeksi käyttöoikeuden kaikkiin jatkuvasti päivittyviin verkkokursseihimme, jolloin pystyt pitämään Kuntarekry-osaamisesi ajan tasalla mm. versiopäivitysten yhteydessä.

Tutustu verkkokurssitarjontaamme

Webinaarit

Järjestämme kaikille avoimia webinaarikoulutuksia eri aihepiireistä. Koulutusten kuvauksissa on mainittu kohderyhmä jolle koulutus sopii, joten pystyt valitsemaan sieltä omaa osaamistasi parhaiten kehittävän koulutuksen.

Tutustu tuleviin koulutuksiimme

Kasvokkain pidettävä koulutus

Kouluttajamme tulevat luoksenne opastamaan teidät Kuntarekryn saloihin. Voitte yhdessä kouluttajan kanssa suunnitella juuri teille sopivan kokonaisuuden koulutuspäivän sisällöksi. Tavoitteena on löytää juuri teidän organisaatiotanne parhaiten palvelevat toimintamallit, jolloin rekrytointinne sujuu tehokkaammin ja työtänne tukien.

Paikan päällä pidettävä koulutus voi olla haluamanne mittainen, esimerkiksi puolen päivän tai koko päivän koulutus. Voimme myös pitää päivän aikana esimerkiksi useamman tunnin mittaisen tietoiskutyyppisen koulutuksen, jolloin useampi rekrytointien parissa työskentelevä henkilö pystyy osallistumaan ja saa tiiviin tietopaketin Kuntarekrystä.

Kysy lisää lähikoulutuksistamme

Ota yhteyttä