Rekrytoinnin tehostamis- ja ulkoistamispalvelut

Tehokkuutta ja apua rekrytointeihin

Mitä rekrytoinnin tehostamis- ja ulkoistamispalvelut voivat olla

Rekrytoinnin tehostamis- ja ulkoistamispalvelut ovat tarkoitettu organisaatioille, jotka kaipaavat apuja rekrytoinnin eri vaiheisiin. Voimme hoitaa puolestasi erilaisia rekrytointiin liittyviä tehtäviä tai voit ulkoistaa rekrytoinnin teknisen toteuttamisen meille kokonaan.

Rekrytoinnin tehostamispalvelut

Tehoja ja apukeinoja rekrytoinnin eri vaiheisiin. Kerro meille missä haaste on ja aletaan yhdessä ratkomaan sitä. Rekrytoinnin asiantuntijamme opastavat teitä ja antavat vinkit tehokkaampaan tekemiseen.

Voimme esimerkiksi auttaa teitä markkinoimaan työpaikkojanne, nopeuttamaan hitaampia rekrytointiprosessin vaiheita esimerkiksi luomalla valmiita viesti- tai tulostuspohjia tai antamalla vinkit hakemusten tehokkaampaan käsittelyyn.

ota yhteyttä

Rekrytoinnin ulkoistamispalvelut

Rekrytoinnin ulkoistamisessa hoidamme puolestanne rekrytoinnin julkaisun, otamme hakemukset vastaan ja koostamme niistä teille hakijayhteenvedon. Tarvittaessa hoidamme myös rekrytoinnin päätösviestinnän puolestanne.

Riittää että toimitat meille haluamasi työpaikkailmoitustekstin ja hakulomakkeella kysyttävät kysymykset, me hoidamme kaiken muun ja toimitamme teille saapuneet hakemukset.

ota yhteyttä

Ota yhteyttä