Rekrytoinnin tehostamis- ja ulkoistamispalvelut

Tehokkuutta ja apua rekrytointeihin

Mitä rekrytoinnin tehostamis- ja ulkoistamispalvelut voivat olla

Rekrytoinnin tehostamis- ja ulkoistamispalvelut ovat tarkoitettu organisaatioille, jotka kaipaavat apuja rekrytoinnin eri vaiheisiin. Voimme hoitaa puolestasi erilaisia rekrytointiin liittyviä tehtäviä tai voit ulkoistaa rekrytoinnin teknisen toteuttamisen meille kokonaan.

Rekrytointipalvelut

Hakijaviestintä

Hyvin toteutettu hakijaviestintä on tärkeä osa rekrytointiprosessia. Hoidamme puolestanne hakijaviestinnän tarpeenne mukaan. Voimme luoda valmiita automaattiviestejä tai viestiä hakijoille henkilökohtaisesti.

Rekrytointimarkkinointi

Rekrymarkkinoinnin avulla saavutat työnhakijat tehokkaasti ja tavoitat oikean yleisön. Autamme organisaatiotanne luomaan toimivan rekrymarkkinointitoimintamallin sekä hyödyntämään Kuntarekryä osana työnantajaimagon kehittämistä.

Koulutukset

Koulutukset ja valmennukset voivat liittyä rekrytoinnin eri vaiheisiin, Kuntarekry-järjestelmän käyttöön tai vaikkapa sijaisrekrytoinnin kehittämiseen.

Workshopit

Workshopin avulla voidaan kehittää eri toimintamalleja organisaatiossasi ja kouluttaa henkilöstöä erilaisien teemojen ympärillä. Työpajojen sisällöt voivat vaihdella riippuen millaisia haasteita tai tarpeita organisaatiossanne on.

Työpaikkailmoitusten julkaisu

Rekrytoinnin ulkoistamisessa hoidamme puolestanne rekrytoinnin julkaisun, otamme vastaan hakemukset ja koostamme niistä hakijayhteenvedon.

Hakijakokemuskyselyt- ja selvitykset

Toteutamme palveluna erilaisia selvityksiä ja hakijakokemuskyselyitä, jossa selvitetään mitä mieltä hakijat ovat organisaation hakuprosessista. Kyselyn voi rajata vaikka tiettyihin tehtäviin tai tiettyyn yksikköön. Mikäli aiemmin ei ole tehty kyselyitä, voi olla hyvä lähteä liikkeelle organisaatiotason kokemuksesta.

Työnantajamielikuva

Vahvan työnantajamielikuvan avulla erotut muista organisaatioista, saat parhaat hakijat ja sitoutat nykyiset työntekijät. Kehitämme kanssasi työnantajamielikuvaa pitkäjänteisesti sekä tarjoamme parhaat ratkaisut työnantajamielikuvan rakentamiseen ja vahvistamiseen.

Hakemusten käsittely

Merkitsemme kelpoisuudet ja etsimme kriteereihisi sopivat hakijat puolestanne.

Rekrytoinnin tehostamispalvelut

Tehoja ja apukeinoja rekrytoinnin eri vaiheisiin. Kerro meille missä haaste on ja aletaan yhdessä ratkomaan sitä. Rekrytoinnin asiantuntijamme opastavat teitä ja antavat vinkit tehokkaampaan tekemiseen.

Voimme esimerkiksi auttaa teitä markkinoimaan työpaikkojanne, nopeuttamaan hitaampia rekrytointiprosessin vaiheita esimerkiksi luomalla valmiita viesti- tai tulostuspohjia tai antamalla vinkit hakemusten tehokkaampaan käsittelyyn.

ota yhteyttä

Jätä rekrytoinnin tekninen toteutus meidän huoleksemme

Hoidamme puolestanne rekrytoinnin julkaisun, ja koostamme saapuneista hakemuksista teille hakijayhteenvedon. Halutessanne hoidamme myös rekrytoinnin päätösviestinnän puolestanne. Saatte tunnukset, joilla pääsette katsomaan saapuneita hakemuksia ja hyödyntämään Kuntarekryn erinomaisia toiminnallisuuksia hakemusten käsittelyyn ja viestintään.

Riittää että toimitatte meille työpaikkailmoitustekstin ja hakulomakkeella kysyttävät kysymykset, me hoidamme kaiken muun.

ota yhteyttä

Ota yhteyttä