Ajankohtaista09.01.2024

Lähde mukaan Vastuullinen työpaikka -yhteisöön – nyt etuhintaan!

Tiedätkö, miten monimuotoisuus ja yhdenvertaisuus toteutuu teidän työpaikallanne? Ilmoittaudu nyt Oikotien Vastuullinen työpaikka -yhteisöön ja hyödynnä jäsentarjous!

Kuntarekry on Oikotien Vastuullinen työpaikka -yhteisön kumppanina edistämässä vastuullista työnantajuutta Suomessa. Yhteisössä on mukana jo yli 400 työnantajaa sekä julkiselta että yksityiseltä sektorilta. Yhteisö konkretisoi vastuullista työnantajuutta sekä työntekijöille että työnantajille. Yhteisön avulla lisätään tietoisuutta ja annetaan työkaluja, jotta työnantajat osaisivat kehittää ja kertoa omasta vastuullisuudestaan.

Yksi tärkeimmistä vastuullisuustyön mittareista on monimuotoisuustyö, jonka tukena täytyy olla toimivat mittarit sekä säännöllinen seuranta. Tulevaisuudessa DEI-työ (DEI = diversity, equity, inclusion eli monimuotoisuus, yhdenvertaisuus ja osallisuus) ei ole enää vain kiva lisä työpaikoilla, vaan vaadittava osa organisaation toimintaa. DEI:n edistäminen rakentaa parempaa työelämää meille jokaiselle, mikä taas lopulta johtaa myös parempaan tulokseen. Nyt Kuntarekryn asiakkailla on ainutlaatuinen mahdollisuus saada DEI-osion raportti perusjäsenyyden hinnalla (normaalihinta 700 e + alv)!

Yhteisö toteuttaa vuosittain koko henkilöstön sekä kesätyöntekijöiden vastuullisuuskokemuksia kartoittavat tutkimukset, joihin kaikkien Vastuullinen työpaikka -yhteisön jäsenten on mahdollista osallistua. Tutkimuksiin vastasi vuonna 2023 yhteensä yli 18 000 työntekijää. Tutkimuksiin osallistuvien organisaatioiden on myös mahdollista tilata tarkempi organisaatiokohtainen raportti edulliseen Kuntarekryn kumppanihintaan.

Kuntarekryn kumppanihinnat:

Perusjäsenyys ja osallistuminen tutkimuksiin + raportti DEI-osiosta*

hinta 750e + alv (ovh 1 450e + alv)

Perusjäsenyys ja laaja organisaatiokohtainen raportti * työntekijöiden vastuullisuuskokemuksista (sisältää DEI-osion)

hinta 3 100 e + alv (ovh 4 550e + alv)

*sisältää yhden kohderyhmän joko kesätyöntekijät tai oma henkilöstö

Kysy lisää yhteyshenkilöltä:

Partner Manager, Hanna Auvinen, hanna.auvinen(at)oikotie.fi, p. 050-3556138

Lisätietoa Vastuullinen työpaikka -yhteisöstä ja ilmoittautumislomakkeen löydät myös täältä. (tyopaikat.oikotie.fi)

Lue lisää aiheista

Jaa kirjoitus