Tiedotteet18.01.2021

Uutta Kuntarekry.fi:ssä

Päivitämme säännöllisesti uusia toiminnallisuuksia sekä kuntarekry.fi-sivustolle että itse Kuntarekry-rekrytointijärjestelmään. Uudistuksia teemme niin asiakastoiveiden, omien kokemustemme pohjalta kuin yleisten rekrytointitrendien näkökulmasta. Tavoitteena on tarjota asiakkaillemme heidän tarpeitaan palveleva rekrytointijärjestelmä sekä työnhakijoille mahdollisimman sujuva hakijakokemus ja selkeä näkymä avoinna oleviin työpaikkoihin.

Mitä uutta tuli?

  • Etusivulta löytyy nyt yhtenä valmiina hakutekijänä Anonyymi. Sitä klikkaamalla saat listauksen kaikista rekrytointijärjestelmässä anonyymeiksi merkityistä rekrytoinneista.
  • Toimme työnantajien urasivut näkyville myös työpaikkailmoitusten hakutuloksiin. Jatkossa kun käyttää hakutekijänä työnantajaa, tulee listaukseen näkyviin myös linkki kyseisen työnantajan urasivulle.
  • Työnhakijoiden toiveesta korostamme viimeisen vuorokauden aikana julkaistuja työpaikkailmoituksilla tuomalla niihin erillisen Tänään-tagin näkyviin työpaikkalistausnäkymään. Näin uudet ilmoitukset korostuvat ja nousevat paremmin esille niille jotka usein käyvät ilmoituksia katsomassa.
  • Etusivun sanahaku hakee jatkossa myös työpaikkailmoituksen sijaintikentästä. Eli jos rekrytointijärjestelmässä työpaikan sijainniksi on valittu Lohja ja hakukenttään kirjoittaa Lohja, tulee kyseinen ilmoitus myös tällä sanahaulla näkyviin.
  • Työpaikkailmoituksilla olevien kysymysten vastaukset tulevat näkyviin kootusti kirjautuneille käyttäjille organisaation urasivulle.

Tuomme muutoksia yksi kerrallaan näkyville ja tämän viikon aikana kaikki uudistukset ovat käytössänne.

Lue lisää aiheista

Jaa kirjoitus