Harkkarekry23.05.2024

Harkkarekry.fi kokoaa työnantajien harjoittelupaikat samalle sivulle Kuntarekryssä

Opiskelijat ja vastavalmistuneet etsivät harjoittelupaikkoja aktiivisesti, ja niitähän löytyy runsaasti myös kunnilta, kaupungeilta, oppilaitoksista, kuntaomisteisista tukipalveluyhtiöistä ja hyvinvointialueilta. Jotta harjoittelupaikkojen löytäminen olisi mahdollisimman helppoa ja mutkatonta, avasimme Kuntarekryyn oman sivun, josta löytyy tietoa kuntaorganisaatioiden ja hyvinvointialueiden harjoittelumahdollisuuksista. Sivu löytyy kuntarekry.fi:stä sekä suoraan osoitteesta harkkarekry.fi.

Harkkarekry.fi-sivulla näkyy kootusti avoimet Kuntarekryssä julkaistut harjoittelupaikat. Ilmoitukset, joihin valitaan ”harjoittelu” -tunniste, nousevat automaattisesti Harkkarekryn työpaikkalistaukseen. Sivu tarjoaa myös tietoa julkisen sektorin harjoitteluista sekä harkkakokemuksia.

Tarjoatteko omassa organisaatiossa harjoittelupaikkoja aktiivisesti?

Useammat julkisen sektorin työnantajat tekevät yhteistyötä oppilaitosten kanssa ja tarjoavat opiskelijoille harjoittelumahdollisuuksia sekä tutustumisjaksoja työelämään eri aloilta. Tulevaisuuden osaajista on kova kilpailu, ja siksipä yksi hyvä keino löytää osaajia omaan organisaatioon on tarjota erilaisia trainee-jaksoja ja harjoittelumahdollisuuksia. Tämä edistää sujuvaa siirtymistä opinnoista työelämään.

Harjoittelupaikkojen kautta voidaan rakentaa työnantajakuvaa ja tunnettuutta työnantajana opiskelijoiden keskuudessa. Harjoittelupaikkojen esiintuominen Kuntarekryn ja esimerkiksi rekrymarkkinoinnin kautta saa hakijat liikkeelle ja herättää harjoittelupaikkojen hakijoissa aktiivisuutta. Onko teillä harjoittelupaikkoja avoinna Kuntarekryssä?

Lue myös: Hakijoiden tavoittaminen on keskeistä rekrytoinnin onnistumiselle

Tutustu sivuun:

harkkarekry.fi

Kysy lisää

Lue lisää aiheista

Jaa kirjoitus