Blogit03.04.2024

Kaikille ohjelmistotuotteillemme on myönnetty Avainlippu-merkki

Avainlippu on Suomalaisen työn liiton myöntämä rekisteröity yhteisömerkki, joka toimii osoituksena tuotteen tai palvelun kotimaisuudesta. Liiton jäsenenä olemme sitoutuneet vastuullisen työn periaatteisiin, joita ovat työpaikkojen luominen, vastuullinen työnantajuus, ympäristövastuu sekä tuotannon ja toiminnan vastuullisuus. Suomalaisen työn liiton päätehtävä on pitää huolta siitä, että suomalainen työ ja siitä syntyvä hyvä huomataan.

- Avainlipun tunnistaa iso osa suomalaisista ja se on kuluttajalle merkki arvokkaasta suomalaisesta työstä. Haimme Suomalaisen työn liiton jäsenyyttä, koska halusimme viestiä asiakkaillemme Avainlipulla, että olemme vastuullinen kotimainen toimija ja jokainen asiakas voi luottavaisin mielin liittyä laadukkaan Suomessa kehitetyn ja tuotetun palvelumme käyttäjäksi. Olemme erittäin ylpeitä, että kehittämillemme ohjelmistopalveluille on myönnetty tämä arvostettu Avainlippu -tunnus, kertoo Grade Solutions Oy:n maajohtaja Misa Leiber.

Suomalaisen työn liiton päätehtävänä on pitää huolta siitä, että suomalainen työ ja siitä syntyvä hyvä huomataan. Jäsenet tekevät todeksi Suomen yhteistä tarinaa luomalla työtä sekä kehittämällä suomalaista osaamista aina paremmaksi. Liiton jäseniä yhdistää tinkimätön ylpeys kotimaisesta työstä.

- Jäseniämme yhdistää tinkimätön ylpeys kotimaisesta työstä ja osaamisesta, joita tuomme esiin Suomalaisen työn liiton merkkien avulla. Meillä on yhdessä jäsentemme kanssa mahtava mandaatti toimia kotimaisen työn asiantuntijuutta ja työpositiivisuutta edistävänä äänenä, iloitsee Suomalaisen työn liiton toimitusjohtaja Katri Viippola.

Suomalaisen työn liiton jäseneksi voivat liittyä suomalainen oikeuskelpoinen osakeyhtiö, osuuskunta sekä yhdistys tai muu yhteisö, joka sitoutuu liiton vastuullisuusperiaatteisiin. Liiton jäsenhakemuksen käsittelee erillinen merkkitoimikunta ja jäseneksi ottamisesta päättää liiton hallitus.

Suomalaisen työn liiton päätehtävä on pitää huolta siitä, että suomalainen työ ja siitä syntyvä hyvä huomataan. Liitto hallinnoi Avainlippu-, Design from Finland ja Yhteiskunnallinen Yritys -merkkejä ja toimii kotimaisen työn asiantuntijuutta ja työpositiivisuutta edistävänä äänenä. www.suomalainentyo.fi

Lue lisää aiheista

Jaa kirjoitus