Ajankohtaista27.01.2021

Kunta-alan valtakunnalliset virtuaaliset rekrymessut 17.3.2021!

kuntarekry päivät

Tervetuloa mukaan virtuaalitapahtumaan!

Ensimmäistä kertaa järjestettävät kunta-alan suurimmat rekrymessut on valtakunnallinen kohtaamispaikka kuntaorganisaatioille ja kunta-alalla työskentelemisestä kiinnostuneille henkilöille. Tapahtuman tavoitteena on tuoda esille erilaisia kunta-alan työnantajia sekä kasvattaa kuntatyön tunnettuutta.

Tapahtuma on avoinna 17.3. klo 9-16.

Jos tarvitsette teknistä tukea tapahtuman aikana: tukipalvelu@expoinvirtual.fi auttaa!

Tule vierailemaan messuilla!

Näytteilleasettajan ohjeistusCHAT-ohje näytteilleasettajalle

UKK:

1.Milloin pääsemme tekemään messuosastoamme? Hyvin nopeasti ilmoittautumisen jälkeen.

2. Kuinka pitkä videopuheenvuoromme voi olla? Tällä hetkellä max. 15 minuuttia, tämä tarkentuu kun tiedämme kuinka monta videopuheenvuoroa on tulossa. Jos puheenvuoroja ei ole paljon, on mahdollista saada useampi näyttökerta tai pidempi aika.

3. Jäävätkö videopuheenvuorot näkyville vai ovatko kertaesityksiä? Jäävät näkyville ja myös myöhemmin katsottavaksi kuin esitysaikana.

4. Saammeko messuosastolta kävijätietoa? Kyllä, näette raportit reaaliaikaisesti näytteilleasettajan tunnuksillanne.

5. Mihin aikaan meidän tulee olla chatissa paikalla? Voitte itse määrittää milloin pidätte chattia avoinna. Jos ette ehdi olemaan päivän aikana ollenkaan paikalla, voi chat olla kiinni koko päivän.

6. Milloin kävijät pääsevät katsomaan messuosastoja? Tapahtumasivusto on jo avoinna ja heti kun osastonne on valmiina, pääsee sitä avoimesti katsomaan. Varsinainen tapahtuma on käynnissä 17.3. klo 9-16, joten silloin on odotettavissa suurin yleisöryntäys.

7. Millaisella alustalla tapahtuma toteutetaan? www.expoinvirtual.fi

8. Voiko osastolle laittaa useampia Youtube-videoita? Kyllä voi, kun lisäät videon ID:n, niin pilkulla eroteltuna voit lisätä siihen useampia. Esimerkki: FW3wNsTLCEw,FW3wNsT7HH3

9. Miten saan kuvat näkyville halutussa järjestyksessä? Kuvat näkyvät siinä järjestyksessä kun klikkaat ne valituksi. Jos ne ovat nyt väärässä järjestyksessä, mene kohtaan josta kuvat lisätään ja valitse ne halutussa järjestyksessä.

10. Miten saan muutettua etusivun logon? Et valitettavasti pääse itse muuttamaan sitä. Voit toimittaa meille haluamasi logon kuvasuhteessa 16:9, niin lisäämme sen ja haluamasi sloganin etusivulle.

11. En saa lisättyä kaikkia halumiani ilmoituksia, tulee että niitä voi lisätä vain x määrän. Mitä teen? Jos näin käy, laita viestiä. Tällöin osastolle on epähuomiossa jäänyt rajoite tuotteiden määrästä ja se tulee poistaa niin pääsette lisäämään rajattomasti tuotteita.

12. Voinko laittaa jotain muita kuin Youtube-videoita? Et valitettavasti. Vain Youtube-videot toimivat alustalla.

13. Miten saan chatin päälle/pois? Ohje tämän sivun keskiosassa.

14. Voiko meitä olla useampi henkilö chatissa vastaamassa kysymyksiin? Kyllä voi, voitte samalla tunnuksella kirjautua useammalta laitteelta.

15. Voinko muokata tuotteiden järjestystä? Itse ei pysty muuttamaan, mutta voit toimittaa halutun järjestyksen osoitteeseen tukipalvelu@expoinvirtual.fi niin he pystyvät muokkaamaan järjestyksen.