Tiedotteet29.01.2024

FCG Digitalin omistus siirtyy Grade Groupille

Nykyinen FCG Digital Oy:n omistaja FCG Finnish Consulting Group on 25.1. allekirjoittanut kauppakirjan Grade Groupin kanssa. Grade on Pohjoismaiden johtava rekrytointi ja HR-ratkaisuja toimittava yhtiö ja tämän kaupan myötä FCG Digitalin osakkeiden omistus siirtyy Graden suomalaiselle Grade Holding osakeyhtiölle.

Yrityskaupan täytäntöönpano tapahtuu normaaleiden täytäntöönpanoehtojen mukaisesti ja sen odotetaan tapahtuvan ensimmäisen vuosineljänneksen aikana.

Samat tutut ihmiset jatkavat yhteistyön tekemistä asiakkaidemme kanssa. Tuottamamme ohjelmistopalvelut jatkuvat normaalisti samoilla tuotenimillään ilman mitään keskeytyksiä.

Kauppa vahvistaa entisestään kykyämme innovoida ja kehittää ohjelmistoratkaisujamme vastaamaan asiakkaidemme tarpeita, ja lisäksi meidän nykyinen ohjelmistopalveluiden tarjoomamme tulee merkittävästi laajenemaan Graden kehittämien ohjelmistopalveluiden myötä. Heidän tuotevalikoimastaan löytyy muun muassa oppimishallintajärjestelmät, osaamisen hallinta, työntekijäkyselyt ja suorituksen arvioinnin tuki.

Me olemme pitkäjänteisesti kehittäneet julkisen sektorin erityistarpeet huomioivia rekrytoinnin ja perehdytyksen ratkaisuja, ja olemme Suomessa saavuttaneet johtavan aseman julkisen sektorin rekrytoinnin ohjelmistopalveluiden toimittajana.

Uuden omistajamme Graden visio on tulla Pohjoismaiden johtavaksi HR-ratkaisuiden palveluntarjoajaksi julkiselle sektorille. Grade on jo nyt yksi suurista rekrytointi- ja HR palveluiden toimittajista Ruotsissa sekä Norjassa.

Tulemme luonnollisesti pitämään teidät ajan tasalla laajenevasta ohjelmistopalvelutarjoamastamme jo kevään aikana.

Tutustu Graden tarjoamiin palveluihin heidän verkkosivuillaan: https://www.grade.com/fi/

Lisätietoja antaa:

Misa Leiber

Liiketoimintajohtaja, FCG Digital

Misa.Leiber@fcg.fi

+358 40 543 2305

Merja Peltola

Myyntijohtaja, FCG Digital

Merja.Peltola@fcg.fi

+358 40 167 6756

Lue lisää aiheista

Jaa kirjoitus