JobMatch

Kustannustehokasta soveltuvuustestausta

Dataa rekrytointipäätösten tueksi

Olemme yhteistyössä ruotsalaisen JobMatchin kanssa tuoneet saataville mahdollisuuden toteuttaa kustannustehokkaita soveltuvuustestejä helppokäyttöisen järjestelmän avulla. JobMatch on suunniteltu mittaamaan hakijan työhön liittyviä kykyjä ja käyttäytymistä, jotta sen avulla voidaan selvittää hakijoiden soveltuvuutta haettuun tehtävään.

JobMatchin avulla teet rekrytointiprosessistasi tehokkaamman yhdistämällä sopivat hakijat avoimiin työtehtäviin entistä tarkemmin. Näin parannat rekrytointien onnistumisen todennäköisyyttä ja vähennät samalla rekrytointien kustannuksia. Järjestelmä on erittäin helppokäyttöinen ja testien toteuttaminen onnistuu nopeasti isommallekin kohderyhmälle. Testin tekeminen kestää vain n. 30-90 minuuttia ja testitulokset on heti saatavilla. Myös hakija saa yhteenvedon testituloksistaan automaattisesti.

Hyödynnä haluamallasi tavalla

Koko järjestelmä

Ota soveltuvuustestit osaksi vaikka kaikkia rekrytointejasi! Koulutamme sinut tekemään kattavat soveltuvuustestit järjestelmällä itse, jonka jälkeen voit toimia sertifioituna JobMatch-soveltuvuusarvioijana organisaatiossanne.

Sovelutuvuustestit palveluna

Haluatko kokeilla soveltuvuustestejä yksittäiseen rekrytointiin? Toteutamme kyselyn sekä tulosten analysoinnin ja läpikäynnin sertifioitujen JobMatch-asiantuntijoidemme avulla.

JobMatch soveltuvuustestausjärjestelmä

JobMatch on soveltuvuustestausjärjestelmä, jonka avulla toteutat rekrytointien soveltuvuustestit helposti ja kustannustehokkaasti. Testi on suunniteltu ennustamaan erityisesti työn suorituskykyä.

JobMatch sovittaa automaattisesti hakijan työprofiilin haettavaan työtehtävään ja ennustaa, kuinka hyvin hän pärjäisi tehtävässä. Testin 200 kysymykseen vastaamiseen menee noin 45 minuuttia. JobMatchin testitarkkuus on korkeaa luokkaa (predictive validity .63).

Työkalu on kehitetty yhteistyössä mm. ruotsalaisten kuntien, järjestöjen ja rekrytointiasiantuntijoiden kanssa. Nykyversion analyysit perustuvat useiden vuosien käytännön kokemukseen haastatteluista ja yli 30 000 testistä. JobMatchin testit on rakennettu psykologien tieteellisen ja ammatillisen edunvalvontajärjestö EFPA:n ohjeiden mukaisesti ja ne ovat DNV:n sertifioimia.

Haluatko kuulla lisää? Laita meille viestiä ja varaa Jobmatch esittely!

Ota yhteyttä

Näin soveltuvuustestit toimivat

1. Lähetä testi hakijoille

Kirjaudu asiakastilillesi ja lähetä sieltä kirjautumistiedot sähköpostitse niille hakijoille, joita haluat testata. Kun hakija on suorittanut testin, saat siitä ilmoituksen sähköpostitse. Testin raportit löydät JobMatch Centeristä.

2. Valitse sopiva työprofiili

Valitse työprofiili, joka mielestäsi parhaiten soveltuu avoimeen työtehtävään. Hakijan tulosta voidaan tarkastella suhteessa yli 145 erilaiseen persoonatietoon ilman enimmäismäärärajaa.

3. Tarkastele haluamiasi tietoja

Voit valita useista eri raporteista, mitä tietoja haluat tarkastella. Yhteenvetoraportista saat nopean yleiskatsauksen tilanteesta ja jos taas haluat perehtyä tarkemmin, voit saada yksityiskohtaisen kuvauksen kaikista ominaisuuksista. JobMatchista löydät myös erikoisraportteja motivaatiosta ja johtajuudesta.

4. Tulkitse raportteja itsenäisesti tai avullamme

Jos et ole sertifioitu JobMatch-asiantuntija, voit varata ajan tulosten läpikäyntiin asiantuntijamme kanssa. Asiantuntijan avulla voitte käydä tuloksia läpi ja ideoida rekrytoinnin jatkokeskustelujen sisältöä tulosten perusteella.

5. Valmistaudu haastattelutilanteeseen

JobMatch tarjoaa apua myös haastatteluiden suunnitteluun ehdottamalla, mitä hakijalta kannattaisi testitulosten perusteella kysyä. Nämä kysymykset perustuvat sekä hakijan yleisiin ominaisuuksiin että yhteensopivuuteen suhteessa valittuun työprofiiliin.

Haluatko kuulla lisää?

Laita meille viestiä oheisella lomakkeella tai ota yhteyttä asiakasvastaaviimme.