Blogit02.04.2019

5 syytä ottaa käyttöön tekstiviestit sijaisrekrytoinnissa

sijaisrekrytointi tekstiviesti

Sijaistarpeet voivat muuttua hetkessä. Usein sijaisia tarvitaan pikaisella aikataululla, mutta heidän hankkimiseensa ei ole käytettävissä paljoa aikaa. Tekstiviestien avulla tehostat sijaisrekryä ja vapautat aikaa muihin työtehtäviin.

Lue myös: SMS-avusteinen sijaisrekrytointi säästää aikaa, vaivaa ja rahaa.

Nopeus

Tekstiviestit ovat nopea ja helppo tapa tavoittaa jopa satoja potentiaalisia sijaisia sekunneissa. Saat samalla hetkellä lähtemään viestisi kaikille haluamillesi sijaisille. Ensimmäisenä viestiin vastannut henkilö saa paikan. Sijaisrekrytoinnit onnistuvat parhaimmillaan vain muutamissa minuuteissa.

Missä ja millon vain.

Voit lähettää tekstiviestit kätevästi mobiililaitteestasi ja viestit menevät varmasti perille mihin kellon aikaan tahansa. Et siis joudu sitomaan useita ihmisiä yhteen paikkaan soittelemaan sijaislistaa läpi.

Kustannustehokkuus

Tekstiviestien käyttö on kustannustehokasta, koska ihmisten aika vapautuu mm. puhelinsoittelusta ja eivätkä viestit katoa sähköpostien syövereihin. Muutaman minuutin työllä voit parhaimmillaan saada useita sijaisuuksia täytettyä samalla kertaa.

Mitattavuus

Tekstiviestien käyttö on myös täysin mitattava prosessi, joten saat suoraan tietoa, kuinka tehokkaasti sijaisrekrytointisi toimii. Voit myös jakaa kokemuksia ja käytäntöjä organisaatiosi sisällä, joten voitte yhdessä kehittää organisaationne käytäntöjä.

Työnantajaimago

Viestimällä säännöllisesti sijaisille, parannat samalla organisaatiosi imagoa heidän silmissään. Samalla myös sijaisen käytettävyystiedot pysyvät ajan tasalla. Hyvällä työnantajaimagolla varmistat, että he ovat valmiimpia tulemaan sijaisuuksiin juuri sinun organisaatioosi. Ohjelmisto varmistaa myös laadukkaan viestinnän ei-valituille henkilöille automaattisesti.

Lue myös: Miten tehokas sijaisten hallinta toimii?

Sijaisrekisteri on osa Kuntarekry-järjestelmää ja saat sen helposti käyttöösi valmiilla asetuksilla. Käyttöönottokustannuksena on vain sijaisrekisterin koulutus.

Tutustu Kuntarekryn sijaistenhallintajärjestelmään