Ajankohtaista11.10.2023

Kirjoita vieraskynäartikkeli Kuntarekry.fi -sivustolle!

Haluaisitteko maksutonta lisänäkyvyyttä työmahdollisuuksillenne? Tarjoamme nyt mahdollisuutta avata rekrytointiprosessejanne työnhakijoille hieman laajemmin ja omin sanoin osana ”Meille töihin” -artikkelisarjaa.

Jokaisella Kuntarekryä käyttävällä työnantajalla on esittelysivu, jossa voi jakaa tietoa omasta organisaatiosta työnantajana ja työpaikkana. Työnhakijat kuitenkin kaipaavat myös avoimuutta työnantajien rekrytointiprosesseista ja vinkkejä siihen, kuinka päästä töihin juuri itseään kiinnostavalle työnantajalle. ”Meille töihin” -artikkeli antaa mahdollisuuden läpinäkyvyyteen ja työnantajamielikuvan kehittämiseen, maksutta. Artikkelit julkaistaan kuntarekry.fi -sivustolla ja niitä jaetaan Kuntarekryn somekanavissa.

Vieraskynäartikkelin ohjeet ja ehdot:

Kirjoittaminen.Kirjoitatte ja viimeistelette artikkelin itse julkaisukuntoon. Artikkelin kirjoittajan nimi ja titteli tullaan jakamaan artikkelin yhteydessä. Mikäli ette ole itse paras henkilö tätä organisaatiostanne tekemään, voi tähän pyytää kirjoittajaksi jotakuta muuta. Käymme valmiit tekstit läpi ja pidätämme oikeuden muokata niitä tarvittaessa, mikäli teksti sisältää kirjoitusvirheitä, epäsopusuhtaisia rakenteita tai asiaa ohi tämän artikkelisarjan tarkoituksen.

Sisältö. Kerro artikkelissa, millaisia menettelytapoja rekrytointiprosesseissanne on ja mitä työnhakija voi tehdä parantaakseen mahdollisuuksiaan työllistyä juuri teille. Fokus tässä on siis nimenomaan siinä, miten teille pääsee töihin, ei niinkään siinä, millaista teillä on työskennellä. Muista panostaa artikkelin aloitukseen ja lopetukseen – työnhakijan puhutteleminen on tehokkaampi vaikuttamiskeino kuin neutraali kerronta. Voitte myös ohjata lisätiedon äärelle (esim. omat esittelysivut, organisaation nettisivut, somekanavat) lisäämällä linkkejä tekstiin. Artikkelin maksimimitta on 3500 merkkiä välilyönteineen. Minimissään kokonaisuuden on oltava vähintään 4 tekstikappaletta. Mikäli tekstiä on paljon, käytättehän väliotsikoita.

Kuva.Artikkelia varten tarvitsemme myös laadukkaan, vaakamuotoisen markkinointikuvan. Kuvan kannattaisi olla ensisijaisesti henkilöstökuva, mutta myös aluekuva tai toimitilakuva toimii. Mikäli toimitettu kuva ei vastaa laatukriteerejä, pyydämme toisen kuvan. Voitte myös jakaa meille useamman kuvan, joista voimme valita parhaiten sopivan artikkelin kansikuvaksi.

Julkaisu. Voitte toimittaa vieraskynäartikkeleja sähköpostitse osoitteeseen emma.kolehmainen@fcg.fi 30.11.2023 saakka. Toimita artikkeli word-dokumenttina ja kuvat joko myös sähköpostin liitteenä tai jakamalla ne jostain pilvipalvelusta. Artikkeleja aletaan julkaista tammikuusta 2024 alkaen, julkaisutahti riippuu artikkeleiden määrästä.

Ps. Vinkkejä työnantajaesittelysivunne kehittämiseen löydät mm. täältä. Voitte myös hyödyntää esittelysivultanne löytyvää sisältöä artikkelissa ja vastaavasti lisätä esittelysivulle artikkelia varten työstettyjä sisältöjä.

Toivottavasti saamme mahdollisimman paljon vieraskynäartikkeleja julkaistavaksi!