Tiedotteet04.03.2020

Kuntarekryn ja Intron rajapinta otettu käyttöön

kuntarekryn ja intro rajapinta

Viime syksynä tiedotimme, että Kuntarekryn rekrytointijärjestelmän ja Intro perehdytystyökalun välille on kehitetty integraatio, joka mahdollistaa rekrytoidun henkilön tietojen siirtymisen suoraan rekrytoinnin päätöksestä uuden työntekijän perehdytykseen. Integraation on nyt siirretty tuotantoympäristöön ja se on otettavissa käyttöön Introa ja Kuntarekryä käyttävissä organisaatioissa.

Integraatiota on kehitetty ja testattu aktiivisesti Intron kehitysympäristössä ja eilen 2.3. ensimmäisen rekrytoidun henkilön tiedot ovat virallisesti siirtyneet järjestelmien välillä. Ensimmäisen siirtymän sai kunnian toteuttaa Kuopion kaupunki. Integraation avulla manuaalisia työvaiheita on pystytty karsimaan ja näin ollen tehostamaan uuden työntekijän perehdytyksen käynnistämistä, ilman että tietoja katoaa.

-Pyrimme kehittämään Intron käyttöönottoa jatkuvasti, sekä tekemään perehdytysten käynnistämisestä sekä uusien työntekijöiden perehdytyksestä tehokasta, läpinäkyvää ja seurattavaa, toteaa Intron kehitystiimin vetäjä Petteri Salonurmi.

Miten voin kokeilla tai saan käyttöön Intron/rajapinnan?

Kuntarekryn ja Intron rajapinnan käyttöönotto edellyttää, että organisaatiosi on hankkinut molemmat järjestelmät käyttöönsä. Jos teillä on käytössä molemmat ohjelmistot, voitte ottaa yhteyttä Intro-tiimiin ja pyytää rajapinnan käyttöönottoa.

Jos ette vielä käytä Introa, voitte tutustua siihen tarkemmin Intro-sivustolla ja kokeilla Introa maksutta 5 perehdytyksen ajan. Pääset aloittamaan Intron kokeilun tästä linkistä. Sinun tarvitsee vain valita, onko sinulla uusi perehdytettävä työntekijä sekä valita haluamasi perehdytyssuunnitelmapohjat Intron valmiista mallipohjista ja voit käynnistää perehdytyksen.

Jos haluat tietää lisää Introsta ja sen mahdollisuuksista, voit ottaa yhteyttä meihin.

Ota yhteyttä