Tiedotteet26.03.2021

Kuntarekryyn uusia työkaluja rekrytointimarkkinointiin

Työnantajamielikuvan kehittäminen ja rekrytointien näkyvyyden parantaminen ovat nykypäivänä yhä tärkeämpiä palasia onnistuneiden rekrytointien kannalta. Me olemme myös panostaneet tähän puoleen Kuntarekry.fi -sivustolla ja kehittäneet yhteistyössä asiakkaidemme kanssa uusia työkaluja rekrymarkkinoinnin ja työantajamielikuvan tueksi Kuntarekryyn.

Kehitystyö on edennyt siihen pisteeseen, että Kuntarekry.fi -sivustolla on mahdollista tehdä monipuolisempia ja personoidumpia työnantajaesittelysivuja, toimialakohtaisia esittelysivuja sekä työpaikkailmoituksia, joita voi hyödyntää esimerkiksi kampanjasivuina haastavasti rekrytoitavissa tehtävissä.

Sivujen ja ilmoitusten kokoaminen tapahtuu ensimmäisessä vaiheessa meidän toimestamme, mutta se on tarkoitus kehittää sellaiseksi työkaluksi, jota pääsette itse muokkaamaan ja käyttämään jatkossa. Lisäksi voimme auttaa organisaatioita myös muissa rekrytointimarkkinointiin liittyvissä asioissa, kuten digitaalinen markkinointi ja sisällöntuotanto. Laita meille viestiä, niin katsotaan yhdessä, miten voisimme olla apuna kehittämässä teidän rekrytointimarkkinointianne

Jos haluat nähdä miltä teidän organisaationne urasivu voisi näyttää, tilaa meiltä ilmainen demosivu alla olevalla lomakkeella. Luomme teille urasivun muutaman työpäivän sisällä tilauksesta. Toimitamme sinulle sähköpostitse linkin, josta pääset sitä katselemaan. Demosivun tilaaminen ei sido teitä mihinkään.

Rekrymarkkinointityökalut ovat maksullisia lisäpalveluita ja niiden hinta on alkaen käyttöönotto 250 euroa + 99 € / kk (alv 0%). Lisätietoja työkaluista löydät verkkokaupastamme. Jos haluat nähdä tarkemman esittelyn, tilaa demosivu alla olevan lomakkeen kautta ja sovitaan sille myös yhteinen esittelyaika.