Blogit28.01.2019

Näin tehostat sijaisrekrytointiasi

sijaisrekrytointi rekrymobiili

Sijaisten rekrytointi voi olla joissain organisaatioissa haastavaa ja aikaa vievää puuhaa. Sen lisäksi sijaisrekrytointien tarve lisääntyy erityisesti pahimpina flunssakausina sekä lomien aikaan.

Tässä muutamia vinkkejä, joiden avulla voit tehostaa sijaisten rekrytointia ja vapauttaa sijaisrekrytoinnilta aikaa muihin työtehtäviin.

Varmista, että sijaisrekisterisi on ajan tasalla

Kuntarekryn sähköisen sijaisrekisterin avulla löydät sijaisesi yhdestä paikkaa ja varmistat, että tiedot ovat ajan tasalla. Ajantasaisen sijaisrekisterin avulla sijaisten hallinta ja käytettävyyden selvittäminen käy näppärämmin.

Ota käyttöön Rekrymobiili

Jos teidän organisaatiossanne ei ole vielä käytössä Rekrymobiili, suosittelemme sen käyttöönottoa välittömästi. Sen avulla voit tehdä sijaishaut kätevästi mobiililaitteellasi missä ja milloin vain. Ohjelman avulla näet, ketä sijaisia kyseiselle päivälle on tarjolla ja voit valita kenelle haluat sijaisuutta tarjota.

Tekstiviestin avulla löydät sijaiset jopa muutamassa minuutissa

Tekstiviestien avulla saat lähetettyä viestin yhdellä kertaa kaikille potentiaalisille sijaisille. Ja he voivat vastata kyseiseen viestin yhtä helposti. Sinun ei tarvitse soittaa jokaiselle sijaisehdokkaalle erikseen, vaan he voivat vahvistaa paikkansa tekstiviestillä.

Sijaisrekisteri on osa Kuntarekry-rekrytointijärjestelmää. Saat sen käyttöösi helposti valmiilla asetuksilla, ilman lisäkustannuksia. Käyttöönottokustannuksena on sijaisrekisterin koulutus, jonka avulla koulutamme sijaisia rekrytoivat työntekijänne rekisterin käyttöön.

Lue myös automatisoitu tekstiviestihaku säästää aikaa, hermoja ja rahaa

Tutustu sijaisrekrytointijärjestelmään