työnhakuportaali

Täydennä työnantajasivustosi Kuntarekryssä

työnantajasivu kuntarekry

Kuntarekry.fi-sivuston työnantajatilin käyttäjänä voit muokata organisaatiosi esittelytekstiä. Esittely on näkyvissä Kuntarekryn Tutustu työnantajiin –sivulla, ja sivu on mahdollista linkittää esimerkiksi sosiaalisen median kanaviin. Esittelyä muokataan kirjautumalla Kuntarekryn työantajasivulle ja sen jälkeen klikkaamalla Muokkaa sivua –painiketta.

Jos sinulla ei vielä ole työnantajatunnuksia, rekisteröityminen ja kirjautuminen tehdään osoitteessa https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajalle/ Sivun alalaidasta löytyvät kuvassa näkyvät rekisteröinti- ja kirjautumispainikkeet. Video-ohjeet rekisteröitymiseen löydät täältä.

kirjaudu.png

Oman organisaatiosi sivuilla voit muokata organisaatiosi tietoja, kuten esittelytekstit sekä organisaatiosi kuvan.

muokkaa_tyoantajasivua.png

Sisällön muokkaaminen onnistuu sivuston taustalla avautuvassa moduulissa. Siellä voit lisätä lyhyen ja pidemmän kuvauksen organisaatiostasi, muokata sähköposti- ja kotisivutietojasi sekä lisätä ja muokata esittelysivulla näkyviä kuvia. Kuvan tilalle on mahdollista upottaa myös video.

Vinkki! Työnantajaesittelytekstissä kannattaa tuoda esille tärkeimmät asiat organisaatiostanne työnantajana ja miettiä sisältöä sen mukaan, mitkä ovat erityisesti teidän organisaationne vahvuuksia ja miksi teillä viihdytään töissä.

tyonantajasivun_muokkaus.png

Lisäapuja: Katso ohjevideo työnantajasivun muokkaamiseen

Jos tarvitset apuja työnantajasivun muokkaamiseen, Kuntarekryn asiakastuki auttaa ja opastaa sähköpostilla tuki@fcgtalent.fi tai numerossa 044 4314 999.

Tästä pääset täydentämään työnantajasivusi