Blogit02.12.2019

Kuntarekry - kokonaisvaltainen rekrytointiratkaisu rekrytoinnin eri vaiheisiin

kuntarekrykokonaisuus

infograafi-kevennetty.png

Kuntarekry on paljon muutakin kuin rekrytointiohjelmisto

Kuntarekry tunnetaan Suomen suosituimpana kunta-alan rekrytointiratkaisuna. Työnantajille se on perinteisesti tarjonnut kustannustehokkaan rekrytointijärjestelmän, joka ottaa huomioon kunta-alan erityistarpeet rekrytoinnin kaikissa eri vaiheissa. Työnhakijoille se tarjoaa loistavan näkyvyyden Suomen julkissektorin työpaikkatarjontaan, olipa kyse vakituisista työsuhteista tai keikkatyöstä.

Kymmenessä vuodessa Kuntarekrystä on kasvanut kokonaisvaltainen rekrytointiratkaisu, ja se pitää sisällään kattavan valikoiman erikoistyökaluja rekrytointiprosessin kaikkiin vaiheisiin työnantajamielikuvan markkinoinnista työnhakijan mobiiliin keikkakalenteriin, videohaastatteluihin, anonyymiin rekrytointiin ja uusien työntekijöiden perehdytykseen.

Mitä Kuntarekry on 2020?

Kuntarekry on Suomen julkissektorin työnantajille ennen kaikkea tehokas tapa tavoittaa ja löytää uusi työntekijä. Rekrytoinnin ammattilaiselle se on rekrytointiprosessin rutiineita keventävä rekrytointijärjestelmä sekä mahdollisuus tavoittaa enemmän potentiaalista työvoimaa, olipa organisaatiosi missä päin Suomea tahansa. Sen avulla hoituvat helposti työpaikkailmoitusten laatiminen ja käsittely sekä ketterä viestintä rekrytointi tiimiläisten ja työnhakijoiden välillä. Työpaikkailmoitusten julkaisu eri kanaviin onnistuu myös näppärästi yhdellä julkaisukerralla, niin mobiililaitteella kuin tietokoneella. Ilmoitukset saadaan suoraan TE-palveluiden sekä organisaatiosi verkkosivuille.

Kuntarekry –ohjelmistoasiakkaana saat oikeuden julkaista rajoittamattoman määrän työpaikkailmoituksia Kuntarekry.fi-sivustolle, joka on julkisen sektorin tunnetuin ja suosituin rekrytointimedia. Vuosittain Kuntarekry-sivustolla on yli 2 miljoonaa sivustovierailijaa ja sen avulla työllistyy yli 50 000 työnhakijaa. Tälläkin hetkellä Kuntarekry -portaalissa on tarjolla yli 3000 työpaikkaa eri alojen ammattilaisille.

Lisää työpaikkailmoitustesi houkuttelevuutta lisäämällä niihin videoita, seuraa mitä kautta työnhakijat tulevat ilmoituksellesi ja tee sen avulla räätälöityä rekrytointimarkkinointia tehokkaasti. Hyödynnä yli kahden miljoonan sivustokävijän työnantajaesittelyllesi sekä työpaikkailmoituksillesi antamia arvioita ja luo niiden avulla entistä kiinnostavampaa sisältöä ja saavuta suurempi kohdeyleisö rekrytoinneillesi. Työpaikkailmoitusten QR-koodi helpottaa työnhakijan pääsyä ilmoituksellesi ja myös työpaikkailmotusten erilaiset somejaot hoituvat muutamalla klikkauksella suoraan Kuntarekry.fi -sivustolta.

Työnhaun ja rekrytoinnin suunnannäyttäjä –yhteistyössä asiakkaidemme kanssa

Kuntarekry on suunniteltu julkisektorin erityistarpeisiin rekrytoinneissa. Erilaiset julkisen sektorin ammattilaiset ovat olleet kymmenen vuoden aikana mukana Kuntarekry-järjestelmän kehitystyössä. Sen avulla rekrytoinnit onnistuvat kätevästi täyttölupahakemuksista aina hakijaviestintään ja raportointiin asti. Rekrytointitiimien välinen kommunikointi ja hakemusten käsittely onnistuvat yhdessä paikassa.

Palvelusta löytyy myös ulkoinen ja sisäinen sijaishallinta, jonka avulla myös sijaisrekrytointia voidaan toteuttaa tehokkaasti. Sen avulla työnantajan on helppo ylläpitää sähköistä sijaisrekisteriä, ilmoittaa sijaispaikoista keikkakalentereissa ja tavoittaa sijaiset tekstiviestihaun avulla kiireisinä aikoina. Nopeaan sijaishakuun on kehitetty myös erillinen Rekrymobiili, jonka avulla sijaisten rekrytointi onnistuu missä ja milloin vain. Sijais- ja keikkatöitä hakevat henkilöt taas voivat etsiä avoimia keikkoja, ylläpitää käytettävyystietojaan ja vastaanottaa sijaisuuksia pelkällä tekstiviestillä.

Suomen suurin osaajatietokanta

Kuntarekry on myös Suomen suurin osaajatietokanta, ja se mahdollistaa myös passiivisten työnhakijoiden tavoittamisen. Osaajapankki mahdollistaa työnantajalle sopivien henkilöiden löytymisen suoraan järjestelmästä. Sen läpi kulkee vuosittain yli puoli miljoonaa työhakemusta ja CV:tä, joten jos etsit osaajia, Kuntarekryssä niitä on. Voit siis tavoittaa potentiaalisia työntekijöitä ja tarjota heille esimerkiksi keikkatöitä, ilman että käynnistät erillistä rekrytointiprosessia.

Kuntarekry on vuosittain esillä kymmenissä erilaisissa rekrytointitapahtumissa ympäri Suomen, joten se mahdollistaa organisaatiosi ja työpaikkojesi näkyvyyden myös verkon ulkopuolella.

Faktoja ja tilastoja:

  • Kuntarekry-palvelua käyttää yli 300 kuntaorganisaatiota
  • Rekrytointijärjestelmällä on yli 20 000 käyttäjää
  • Kuntarekrystä avulla löytyy vuosittain yli 30 000 työpaikkaa ja sen avulla hoidetaan vuosittain yli 200 000 sijaisrekrytointia
  • Kuntarekry-sivustolla vierailee vuosittain yli 2 miljoonaa käyttäjää
  • Sen läpi kulkeen vuosittain jopa 500 000 työhakemusta

Tutustu Kuntarekrykokonaisuuteen tarkemmin