Tiedotteet17.09.2019

Kuntarekry.fi julkaistaan englanniksi 1.10.2019

kuntarekry englanniksi

Tätä on toivottu, pyydetty ja odotettu. Vihdoin sen aika on käsillä. Kuntarekry.fi-sivusto julkaistaan englanniksi tiistaina 1.10.

Kuntaorganisaatioissa rekrytoidaan osaajia myös tehtäviin, joissa ei ole kotimaisten kielten osaamisvaadetta. Muun muassa kulttuurialalle, erityisesti orkestereihin ja teattereihin tehdään usein rekrytointeja, joissa hakija käyttää pääsääntöisesti englantia työkielenään. Näihin hakuihin on ollut haastavaa käyttää Kuntarekryä, koska hakija ei välttämättä ymmärrä riittävästi suomea tai ruotsia täyttääkseen hakulomakkeen.

- Rekrytointeja helpottaaksemme mahdollistimmekin jo viime keväänä englanninkielisen hakulomakkeen julkaisemisen. Tämä osoittautui erittäin suosituksi toiminnallisuudeksi ja saamamme positiivisen palautteen perusteella jatkoimme kehitystyötä. Sivuston kolmannen kielen myötä työnantajien englanninkielinen rekrytointi helpottuu entisestään. Kertoo Kuntarekryn Palvelupäällikkö Anne-Mari Nivukoski.

- Englannin kieliversio auttaa kunta-alaa lisäämään monimuotoisuutta ja antaa mahdollisuuden laajemman osaajakannan rekrytointiin. Jatkaa Anne-Mari.

Työnantaja pystyy hyödyntämään sivuston englanninkielisyyttä valitsemalla rekrytointijärjestelmässä työpaikkailmoituksen ja hakulomakkeen julkaisukieleksi englanti ja julkaisupaikaksi kuntarekry.fi (English). Automaattisesti ilmoitukset tai hakulomakkeet eivät englanniksi julkaistu, vaan kielivalinta on aina työnantajalla, kuten tähänkin asti.

Lue lisää: Voit käyttää Kuntarekryä nyt myös englanninkielisiin hakuihin

Tutustu rekrytointikokonaisuuteen tarkemmin