Blogit28.04.2022

Kuntarekry - rekrytointikokonaisuus eri organisaatioiden tarpeisiin

Kuntarekryä pidetään monesti rekrytointijärjestelmänä, joka sopii kunnille. Tämäkin on totta, mutta todellisuudessa Kuntarekry on monipuolinen ja erittäin luotettavasti toimiva rekrytointijärjestelmä, joka sopii erinomaisesti erilaisille organisaatioille. Kuntarekryn palvelukokonaisuuden tukevana perustana toimivat moderni rekrytointijärjestelmä, joka kehittyy jatkuvasti, sekä työnhakuportaali, joka tavoittaa vuosittain yli 4 miljoonaa kävijää.

Kuntarekry-palvelu on saanut alkunsa yli 10 vuotta sitten ja se on kehittynyt vuosien saatossa valtavasti. Kuntarekryn käyttäjäorganisaatioista löytyy totta kai kuntia, mutta myös monia muunlaisia organisaatioita, kuten kuntayhtymiä, sairaanhoitopiirejä, hyvinvointialueita, ammattikorkeakouluja, ammattikouluja ja kunnallisia yrityksiä. Myös tällaisten organisaatioiden tarpeisiin Kuntarekryn prosessit sopivat ja järjestelmästä löytyy monia työtä helpottavia ominaisuuksia, kuten vaikkapa opettajarekrytointeja helpottavat valmiit hakulomakekysymykset tai massarekrytointia, kuten kesätyörekryjä helpottavat hakemusten luokittelu- sekä viestintämahdollisuudet. Monipuoliset hakijoista muodostettavat raportit ovat ehdottomasti yksi Kuntarekryn parhaista ominaisuuksista, jotka palvelevat organisaatiota kuin organisaatiota.

Räätälöitävissä organisaation tarpeisiin

Myöskään organisaation koolla ole väliä. Kuntarekryä käyttävä organisaatio voi itse päättää miten se haluaa rekrytointijärjestelmää hyödyntää. Rekrytointijärjestelmän ominaisuuksia voidaan muokata tukemaan organisaation rekrytointiprosessia parhaalla mahdollisella tavalla ja kaikkia toimintoja ei ole pakko ottaa käyttöön. Rekrytoinnista ei järjestelmän vuoksi tarvitse tehdä kankeaa. Lisäksi Kuntarekry.fi -sivustolle työpaikkailmoitusten julkaiseminen kuuluu palveluun ja näin ollen Kuntarekryn käyttäjät myös voivat tavoittaa potentiaalisia työnhakijoita ilman lisämaksuja. Ilmoituksista on saatavilla syötteet ja linkitykset vapaasti erilaisiin tarkoituksiin ja rajapinnalla on mahdollista julkaista ilmoitus suoraan myös TE-palveluihin ja Oikotielle.

Lisäksi organisaatioiden tarpeisiin on saatavilla useita erilaisia lisäpalveluita, joiden avulla rekrytointia voidaan kehittää ja tehostaa. Esimerkiksi anonyymi rekrytointi -lisäosan avulla voidaan toteuttaa hakemusten käsittelyä täysin nimettömänä, etukäteen nauhoitettavien videohaastatteluiden avulla voidaan säästää huomattavasti aikaa rekrytoinneissa tai erillisen sijaisrekrytoinnin avulla voidaan hallinnoida sijaisia, heidän käytettävyyksiään sekä kiinnittää sijaiset tehtäviinsä yhden tekstiviestin avulla. Ja jos halutaan vielä jatkaa rekrytoinnista eteenpäin, niin valikoimastamme löytyy myös Intro perehdytysohjelmisto, johon Kuntarekryllä rekrytoidut henkilöt voidaan siirtää suoraan perehdytysohjelmistoon odottamaan perehdytyksen alkamista.

Paljon muutakin kuin ohjelmistoja

Vaikka Kuntarekry pääasiallisesti on ohjelmisto ja sisältää paljon koodia, löytyy sen ympärille laaja-alaisesti erilaisia palveluita, jotka eivät välttämättä vaadi ohjelmiston tuntemusta tai käyttöä. Niiden avulla voidaan tehostaa ohjelmiston käyttöä tai rekrytointeja huomattavasti. Esimerkiksi hakijoiden houkuttelu on tänä päivänä entistä haastavampaa, joten voimme auttaa teitä esimerkiksi digitaalisen markkinoinnin avulla tavoittamaan entistä enemmän hakijoita, kehittämään työpaikkailmoituksianne, selvittämään hakijakokemusta puolestanne tai vaikkapa laatimaan organisaationne graafisen ilmeen mukaiset tulosteet Kuntarekryyn hyödynnettäväksi.

Erilaisia lisäpalveluita löytyy monenlaisia, joihin parhaiten voit tutustua verkkokaupassamme. Meitä ohjaa myös jatkuva halu kehittyä ja kehittää palveluitamme, joten jos sinulla on idea tai ajatus, johon kaipailet sparrailuapua, me saatamme hyvinkin olla innostuneita tuosta ajatuksesta. Tällaisessa tapauksessa, laita meille viestiä ja pohditaan yhdessä, miten teidän rekrytointejanne voisi kehittää.

Lue myös: Kuntarekry - enemmän kuin rekrytointijärjestelmä

Ota yhteyttäTutustu Kuntarekry-palveluun