Sijaisrekisteri-palvelu

Kuntarekryn sijaisrekisteri-palvelun avulla hankit sijaiset tehokkaammin, vähemmällä työllä ja henkilöresursseilla

Ota käyttöön tehokkaampi ja hallitumpi sijaisrekrytoinnin prosessi

Kuntarekryn sijaisrekisteri-palvelun avulla hankit sijaiset tehokkaammin, vähemmällä työllä ja henkilöresursseilla. Sijaisrekisterin avulla sijaiset löytyvät keskimäärin alle 20 minuutissa - ja nopeimmillaan jopa minuutissa, kun sijaiset kiinnitetään tehtäviin tekstiviestitse aikaa vievien puhelinsoittojen sijaan. Lisäksi käytössäsi on Kuntarekryn osaajapankki, josta löydät suuren määrän sijaisia alueeltasi.

Kuntarekryn sähköisellä sijaistenhallintajärjestelmällä ylläpidät sijaisrekisteriä, näet ajantasaisen tiedon saatavilla olevista sijaisista ja tarjoat keikkätöitä nopeasti automatiosoidulla tekstiviestihaulla. Sijaisrekrytointi kuuluu Kuntarekry-palveluun.

Tehokkaan sijaisrekrytoinnin muistilista

Jatkuva sijaishaku

Jatkuva sijaishaku auttaa sinua varmistamaan, että käytössä on riittävästi sijaisia. Hakemisen helppous ja rekrytointiprosessin selkeys edesauttavat hakijoiden saantia .

Sijaisrekisterin ajantasaisuus

Varmista, että sijaispoolisi ja sijaisten käytettävyystiedot on ajan tasalla. Tarvittaessa siivoa ei-aktiiviset sijaiset pois sijaispoolista, niin et turhaan ilmoita heille keikkatöistä.

Hakemisen helppous

Ilmoita sijaisille selkeästi, miten toimia haastatteluiden, tarkastusmerkintöjen ja käytettävyyden ilmoittamisen kanssa. Näin tiedät, että myös heillä on selkeä käsitys.

Tekstiviestit

Automatisoitu tekstiviestihaku on tutkitusti nopein ja kustannustehokkain tapa hoitaa sijaisrekrytointi. Sen tavoittavuus ja helppous sekä sijaisille, että rekrytoijille mahdollistaa sijaisrekrytoinnin vähemmällä vaivalla kustannustehokkaasti.

Prosessin hiominen

Eri yksiköissä sijaisprosessit toimivat eri tavalla. Kokeile rohkeasti eri käytäntöjä ja mieti mitkä toimivat parhaiten juuri sinun tarpeisiisi.

Palaute

Palaute sijaisilta ja esimiehiltä auttaa sinua parantamaan sijaisrekrytoinnin tehokkuutta. Saat suoraan tiedon, mikä meni hyvin ja mitä parantaa jatkossa.

Lataa sijaisrekrytoinnin oppaamme

Mikäli kaipaat vinkkejä ja konkreettisia työkaluja sijaisrekrytointiin liittyen, niin lataa ilmainen sijaisrekrytoinnin oppaamme. Oppaassa käsitellään sijaisrekrytointeja yleisellä tasolla sekä syvennytään tehokkaaseen sijaisrekrytoinnin prosessiin, jonka avulla sijaisten hankkiminen on helpompaa, nopeampaa ja hallitumpaa.

Lataamalla materiaalit hyväksyt sen, että voimme lähettää sinulle erinomaisia vinkkejä sijaisrekrytointisi tueksi.

Laske kuinka paljon voisit säästää Kuntarekryn automatisoidun sijaisrekrytointiprosessin avulla

Opi lisää sijaisrekrytoinneista ja sijaisrekisterin käytöstä

Webinaarit

Järjestämme myös tämän vuoden aikana suosittuja webinaarejamme, joiden avulla pääset kehittämään omaa Kuntarekry-osaamistasi. Webinaarien hinta on 300 € + alv /organisaatio. Tällä hinnalla saatte rajoittamattoman pääsyn webinaareihin, eli teiltä voi osallistua niin moni henkilö kuin haluatte. Tämä on teille helppo ja edullinen tapa pitää organisaationne Kuntarekry-osaaminen ajan tasalla, sekä saada vinkkejä järjestelmän tehokkaampaan käyttöön.

Tutustu tarkemmin

Koulutukset

Räätälöimme koulutuksia eri tarpeisiin. Koulutus voidaan järjestää etäyhteyden välityksellä tai kouluttajamme tulevat luoksenne opastamaan teidät Kuntarekryn saloihin. Voitte yhdessä kouluttajan kanssa suunnitella juuri teille sopivan kokonaisuuden koulutuspäivän sisällöksi.

Kysy lisää

Verkkokurssit

Itsenäisestä opiskelusta pitäville tarjoamme verkkokursseja. Voit tilata koko verkkokoulutuspakettimme hintaan 350 €+alv/hlö/vuosi. Tilaa kurssipaketti ja saat vuodeksi käyttöoikeuden kaikkiin jatkuvasti päivittyviin verkkokursseihimme.

Tutustu verkkokursseihimme

Ota meihin yhteyttä

Mikäli haluat ottaa sijaisrekisterin käyttöön tai kysyä lisää sijaisrekrytoinneista, ole meihin yhteydessä alla olevan lomakkeen kautta.